ITT TALÁLOD AZ ELŐDÁST !

Mentsd el magadnak ezt az oldalt, hogy később is elérhesd!

MOSOLYKA EXKLUZÍV ELŐADÁSA

Éldegélni, vagy igazán ÉLNI?

Mi az autóbalesetünk után értékeltünk át mindent. Mikor ott álltunk a totálkáros autónk mellett, és mégis foghattuk egymás kezét. Az autómentő csak annyit mondott, hogy mekkora mázlink van, hogy 1-2 centivel nem arrébb jött belénk az autó, mert így a kerékváz megfogta, és még élhetünk. Utána éreztük hazafelé, hogy tényleg nem tudhatjuk, hogy mit hoz a következő pillanat... Olyan jó, hogy megtaláltuk egymást, és szerettünk volna megélni, igazán átélni, egy mesés esküvőt. Készült is egy film az életünkből (Mosolyka - Majd helyett MOST), amiből most meg tudod nézni, hogy hogyan reagált Apcus, - akit Csuja Imre játszik - , arra hogy összetörtük az autót, esküvő is lesz, és még valami… 🙂

A teljes film, - ami sokak szerint a legjobb magyar film lett - , ami hatással van pozitívan a boldogságra, kizárólag Lelkierő Klubtagoknak érhető el.

Csatlakozz a Lelkierő Klubhoz, és már nézheted is, a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejével, és lelkierő-növelő, több órányi anyaggal együtt.

Célunk, hogy elérd a maximális lelkierőt, és a valódi boldogságot.

Nagy ölelés, Mosolyka és Sankó, a Lelkierő Klub alapítói

Szia, itt Mosolyka és Sankó! 

Megvalósítottuk a Lelkierő Klubot, ahol előhozzuk azt az erőt, ami benned él. Itt megtalálod a folyamatosan bővülő, legjobb önfejlesztő könyvek erejét, lelkierő-növelő történeteket, és a Mosolyka - Majd helyett MOST filmet is. Örülnénk, ha Te is közösségünk értékes része lennél!

×
×

Cart